Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 57. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 57

Sadržaj:

Antonia prekine s Gerardom, a Silvia je pokušava potaknuti na razgovor, ali ona je odbija. Kaže da je njihova ljubav nemoguća i da nema smisla da se i dalje zavarava. Pokopaju Clemenciju. Svi su shrvani. Nora joj oprosti jer je bila loša majka.

Želi napustiti La Ramonu, ali mnoge obitelji ovise o njoj i ranču. Aurora uspije vidjeti Horacija kada nema nikoga od obitelji. Kaže mu da joj je žao jer nije otišla s njim kad ju je molio i da ako preživi, spremna je učiniti sve za njegovu ljubav.

Carlos mu dođe u posjet, ali ne može ga vidjeti jer je Aurora ondje. Antoniji se tijekom posla zavrti u glavi, ali ne obazire se. G. Rosendo je svakim danom sve gore. Horacio je još uvijek u tešku stanju, Elsa gubi nadu.

Flor joj savjetuje da je vrati jer Bog ne bi bio tako okrutan da ga uzme. Elena nazove dr. Sáncheza i zamoli ga da se sastane s njom kako bi razgovarali o terapeutu kojeg je preporučio.

Istražitelj Castillo obavještava Irene da Armandova obitelj nije umrla, nego da je vrlo skromnog podrijetla. Nora odluči otići u México s Andrésom kako bi se suočila s Armandom.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button