I bogati plačuSerije

I bogati plaču 25. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 25

Sadržaj serije:

Luis Alberto i Mariana drže se za ruke i odlaze na recepciju koncerna. G. Alberto kaže Leónu da je naredio Becerri da istraži Sandrinu smrt. Diego prizna Patriciji da je za novac dao Sorayi informaciju i zato ga je ona premjestila u arhiv. Osvaldo je u ilegalnom kasinu i mobitelom zove Luisa Alberta da dođe kockati.

On mu odgovori da ga prestane zvati u kasino. Mariana moli Luisa Alberta da dođe u grupu za samopomoć kako bi se oslobodio kocke. León se naljuti kada od Osvalda sazna da Luis Alberto ne želi kockati. Elena kaže sinu da je u svim časopisima jer je ostavio Sorayu. Víctor kaže Leónu da nije ostavio tragove u Sandrinoj kući.

León kaže Alfonsu da će mu dati sjajno mjesto ako uništi koncern Salvatierra. Luis Alberto daje zaručnički prsten Mariani. G. Alberto, Daniela, otac Guillermo i Britny su nazočni.

Emitiranje: 17.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Vidi i
Close
Back to top button