MetropolitanciSerije

Metropolitanci 7. Epizoda

Metropolitanci – 7 Epizoda

Sadržaj sapunice:

Policajci Mijo i Vili uzimaju iskaze od Suzy i Anele, jutro nakon noćnog incidenta sa štakorom. Za vrijeme pauze poštar Bruno u ordinaciji zatekne vesele Petra i Dunju kako plešu uz muziku i pijuckaju pivo. Roza se zgrozi kad u parku naiđe na kćer Evicu koja vježba jogu i saznaje da je navečer prva čajanka u Zagorki.

Supruga Antica upozorava Pavića da bi ga Musa mogao iskoristiti dok on slavi ugovaranje još jednog stana. Ljuta je kad joj Pavić zapovjedi da mora prisustvovati čajanci i kontrolirati što se tamo događa. Roko veselo javlja Sabini da je riješio dug, ali nju to samo još više uzruja…

Prikazivanje: 12.10.2022. HRT1. 20:45h

Prethodnu epizodu serije Metropolitanci pogledaj OVDJE.

Radnja serija se događa u polu fiktivnom zagrebačkom naselju Vrtovec, usred pandemije, nakon razornog potresa, pa politika u naselje doseli stanovnike starog centra grada čiji stanovi su razrušeni u potresu. U takvom novonastalom metropolitanskom krugu kuhaju se sukobi, najviše između zubara Petra i vlasnika lokalnog restorana Pavića. Dok Petar želi u naselju mir i usklađenost, Pavić vidi priliku za brzo bogaćenje.

U glavnim su ulogama Rene Bitorajac, Dejan Aćimović, Dijana Vidušin, Linda Begonja, Nataša Janjić, Janko Popović Volarić, Mirela Brekalo, Goran Grgić, Ljubica Jović, Ksenija Marinković, Siniša Popović, Dušan Bućan, Judita Franković, Barbara Nola, Filip Juričić, Franjo Kuhar, Hrvoje Kečkeš, Žarko Savić.

Autor je Dario Vince, koscenarist Saša Podgorelec, redatelj Igor Šeregi, a urednik Mislav Brumec.

Proizvodnja: Ring produkcija

Prva sezona serije ima 14 epizoda, a svaki tjedan prikazivat ćemo po dvije epizode – ponedjeljkom i utorkom.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button