MetropolitanciSerije

Metropolitanci 6. Epizoda

Blef

Metropolitanci – 6 Epizoda

Sadržaj sapunice:

U šestoj epizodi Mihovil predlaže Petru da pomognu mladima Vrtovca tako da pokrenu nogometni klub. Petru se ideja dopadne i odmah u njoj vidi priliku da vrtovečku nogometnu legendu Pavleka angažira kao trenera i tako ga odlijepi od šanka i samosažaljenja zbog prometne nesreće koju je davno skrivio.

Krešo se neuobičajeno trudi oko svog izgleda pred izlazak što zbunjuje Almu. Petar traži od Violete da se priključi odboru kao predstavnica privremenih stanara i pomogne mu u ratu s Pavićem, a ona to lukavo uvjetuje stalnom radnom dozvolom za Anelu. Petar oko toga stisne i ucijeni Matu koji se zabrine da je od Petra stvorio čudovište.

Prikazivanje: 11.10.2022. HRT1. 20:45h

Prethodnu epizodu serije Metropolitanci pogledaj OVDJE.

Radnja serija se događa u polu fiktivnom zagrebačkom naselju Vrtovec, usred pandemije, nakon razornog potresa, pa politika u naselje doseli stanovnike starog centra grada čiji stanovi su razrušeni u potresu. U takvom novonastalom metropolitanskom krugu kuhaju se sukobi, najviše između zubara Petra i vlasnika lokalnog restorana Pavića. Dok Petar želi u naselju mir i usklađenost, Pavić vidi priliku za brzo bogaćenje.

U glavnim su ulogama Rene Bitorajac, Dejan Aćimović, Dijana Vidušin, Linda Begonja, Nataša Janjić, Janko Popović Volarić, Mirela Brekalo, Goran Grgić, Ljubica Jović, Ksenija Marinković, Siniša Popović, Dušan Bućan, Judita Franković, Barbara Nola, Filip Juričić, Franjo Kuhar, Hrvoje Kečkeš, Žarko Savić.

Autor je Dario Vince, koscenarist Saša Podgorelec, redatelj Igor Šeregi, a urednik Mislav Brumec.

Proizvodnja: Ring produkcija

Prva sezona serije ima 14 epizoda, a svaki tjedan prikazivat ćemo po dvije epizode – ponedjeljkom i utorkom.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button