MetropolitanciSerije

Metropolitanci 5. Epizoda

Ćaća plaća

Metropolitanci – 5 Epizoda

Sadržaj sapunice:

U Vrtovec stiže umirovljeni policijski inspektor Tadija Jurkić čiji je gradski stan također oštećen u potresu. Stanka upozorava Mariju na Dunjinu prošlost i karakter. Petar želi iskoristiti mjesni odbor za zaustavljanje Pavića, ali Baltazar ga upozorava da su mu ideje pravno neodržive i naivne.

Pavić šalje Roka da pokuša izvući bar jedan stan od Violete. Laura od Mislava dobiva posao redizajna Čardaka i saznaje da Domagoj nije u stalnoj vezi. Ljubo se bez uspjeha pokušava približiti Branku pozivajući se na braniteljsku solidarnost.

Prikazivanje: 10.10.2022. HRT1. 20:45h

Prethodnu epizodu serije Metropolitanci pogledaj OVDJE.

Radnja serija se događa u polu fiktivnom zagrebačkom naselju Vrtovec, usred pandemije, nakon razornog potresa, pa politika u naselje doseli stanovnike starog centra grada čiji stanovi su razrušeni u potresu. U takvom novonastalom metropolitanskom krugu kuhaju se sukobi, najviše između zubara Petra i vlasnika lokalnog restorana Pavića. Dok Petar želi u naselju mir i usklađenost, Pavić vidi priliku za brzo bogaćenje.

U glavnim su ulogama Rene Bitorajac, Dejan Aćimović, Dijana Vidušin, Linda Begonja, Nataša Janjić, Janko Popović Volarić, Mirela Brekalo, Goran Grgić, Ljubica Jović, Ksenija Marinković, Siniša Popović, Dušan Bućan, Judita Franković, Barbara Nola, Filip Juričić, Franjo Kuhar, Hrvoje Kečkeš, Žarko Savić.

Autor je Dario Vince, koscenarist Saša Podgorelec, redatelj Igor Šeregi, a urednik Mislav Brumec.

Proizvodnja: Ring produkcija

Prva sezona serije ima 14 epizoda, a svaki tjedan prikazivat ćemo po dvije epizode – ponedjeljkom i utorkom.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button