I bogati plačuSerije

I bogati plaču 10. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 10

Sadržaj serije:

Luis Alberto je u Leónovu uredu i čuje zvonjavu mobitela. Otvori ladicu i na zaslonu vidi da ga Osvaldo zove. Luis Alberto želi objašnjenje zašto ga Osvaldo zove. León odgovori da se brinuo zbog Osvaldovih ucjena i iznude novca. Zato je odlučio platiti njegove kockarske dugove.

Luis Alberto mu se ispriča zbog nepovjerenja. Becerra kaže g. Albertu da nije on postavio bombu pod auto. G. Alberto se kaje jer je udario sina. Luis Alberto kaže Leónu da više neće davati svoje dionice radi kocke u kasinu. León mu odgovori neka on samo nastavi s kockanjem.

Luis Alberto se iznenadi kada mu Felipe kaže da je Patricia trudna i da je Soraya lagala tvrdeći da je ona trudna.

Emitiranje: 25.10.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button