I bogati plačuSerije

I bogati plaču 9. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 9

Sadržaj serije:

Daniela se ispriča Mariani jer ju je zlostavljala misleći da je kći g. Alberta. León se iznenadi kada Luis Alberto otvori fascikl prepun novčanica. Luis Alberto mu kaže da želi vratiti dionice koje je ostavio u kasinu. León ljutito napušta ured i telefonom razgovara s Osvaldom kako bi mu rekao da odvede Luisa Alberta u tajni kasino kako bi kockao i izgubio te ne bi imao novac za otkup dionica.

Dr. Altamira pokazuje Luisu Albertu i Sorayi snimku s ultrazvuka na kojoj se vidi dijete. Luis Alberto se raznježi. Soraya preda omotnicu s novcem dr. Altamiri. Manuel traži Luisa Alberta 20.000 dolara kako bi mu dao informaciju o osobi koja je podmetnula bombu pod auto g. Alberta. Luis Alberto pita Leóna zašto je tako dugo razgovarao s Osvaldom.

Emitiranje: 25.10.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button