I bogati plačuSerije

I bogati plaču 29. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 29

Sadržaj serije:

Prema Sorayinom naputku Matilde stavi nekoliko kapi otrova u šalicu kave i da je Mariani. Ona to popije. Soraya kaže Leónu da želi Marianinu patnju. Soraya i Uriel su u sobi. Ona kaže Urielu da ne osjeća krivnju zbog Sofíje i preda mu kutijicu s privjeskom. Felipe dolazi u koncern Salvatierra.

Soraya se suoči s g. Albertom, Luisom Albertom, Elenom, Diegom, Jesúsom, Coco i ostalim zaposlenicima. Ispriča se Mariani i kaže da želi priznati poraz. Polo kaže Jhonyju da će sve učiniti kako bi mu se Britny vratila. Britny kaže Mariani da se Polo otrovao njezinom krivnjom. Bio je u autu bez svijesti. Mariana problijedi i zavrti joj se u glavi. Ruka joj zadršće i ona izgubi svijest.

Emitiranje: 25.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button