Kud puklo da puklo

Kud puklo da puklo 30 epizoda – 2. sezona

Mile, Sveto i Stipe nazivaju birače i nude im svakojake usluge za glas za Darija. Barbara to saznaje i traži poništenje izbora. No, kako je i sama mimo pravila poslala Slavu k biračima, ostaje bespomoćna.

Slave, ne sluteći ništa, u glasačku kutiju ubaci Mirandine listiće te Dario odnosi pobjedu. Kako bi ih vratio o Odbor, Mile i Sveto mu obećaju besplatne parcele, što posebno obraduje Mirandu. Ipak, Mile im ubrzo dolazi s problemom – Odbor im ne želi zemlju predati besplatno.

Barbara ludi zbog rezultata izbora i ne želi odustati od dokazivanja pravde. Dolazi kod Marka, podmiti ga kremšnitama te on brzo pristaje na Barbarin prijedlog revizije izbora.

Zajedno obilaze Barbarine glasače i shvaćaju da je pobjednica na izborima bila Barbara. Ona zaprijeti Dariju novim izborima – zbog namještaljke. Miranda priznaje šokiranom Dariju da je ona namjestila izbore.

Snježana i Tomislav su došli po bebu. Snježana se oprašta sa svima i odlazi u Budimpeštu. Obilazeći glasače, Barbara vidi Katu kojoj pozli te nagovijesti Marku i Zdenki da će dobiti unuče. Zdenka je presretna!

29.12.2020.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button