Kud puklo da puklo

Kud puklo da puklo 28 epizoda – 2. sezona

Dok se Barbara priprema za sučeljavanje, Darijev stožer nastavlja s kampanjom: u hotelu prirede domjenak, ali on ubrzo doživi debakl – nezadovoljni trpezom, svi uzvanici pobjegnu kod Marka kad doznaju da je organizirao dernek.

Vjeko i Mrki nagovore don Antu da im pomogne popričati s Darijem u vezi Tine. Nakon što im propadne ‘prosidba’, oni ju otmu te ju Mrki dovodi u kolibu. Vjeko joj otkriva kako joj ne želi nauditi, već ju je oteo kao što je i njegov djed baku. Ispričava se, nije znao drugačije.

Tina se smekša i pristaje ga podučiti tajnama zavođenja. Pošto joj se mobitel ugasio, ne uspijeva poslati poruku ocu da je riječ o lažnoj uzbuni. Dario je lud od brige, a Mate preuzima slučaj i herojski spašava Tinu. Dariju lakne što mu je kćer dobro, ali bijesni na Vjeku i Mrkoga.

U tijeku su pripreme za sučeljavanje. Barbara odluči igrati prljavo i nagovara Marka da sklopi s njom koaliciju te da zajedno izbace Darija iz utrke. Dario, s druge strane, unatoč Milinom i Svetinom inzistiranju, ne želi vaditi Barbarino i Markovo prljavo rublje kako bi izvojevao pobjedu.

25.12.2020.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button