Kud puklo da puklo

Kud puklo da puklo 24 epizoda – 2. sezona

Don Ante sa Sarom dogovara sadnju krumpira, jer je Dario zauzet korenjem Tine. Ne želi da se druži s Matom. No, Sarin i don Antin dogovor ga iznenade. Nije očekivao da će se to dogoditi tako brzo. Miranda i dalje lobira za kupnju novih parcela, no Dario ne popušta.

Nakon što iseli Tepavca iz svoje kuće, Mile uspije nagovoriti Zdenku da mu se vrati. No, ne prolazi sve glatko. Naime, Barbara otkrije Milin i Svetin plan i ucjenjuje ih: izdat će ih ukoliko joj ne prepuste poziciju predsjednice. Oni nevoljko pristaju i iznose tu odluku Ani i Stipi. Govore im da je Sveto bolestan i ne može dalje obnašati tu funkciju. Stipe i Ane u to ne vjeruju, ne žele da je Barbara opet glavna, ali nemaju izbora; takva je procedura zapisana u statutu. Kada Barbara smisli plan da sve privatne firme izdvajaju novac za seosku blagajnu, Ane i Stipe traže od Mile da ju nekako obuzda.

Poneseni atmosferom krštenja, Damir i Katarina prvi put pričaju o djeci… i odlučuju pričekati. Kako bi se odmorili, Tomislav i Snježana ostavljaju Valentinu na čuvanje Damiru i Kati. No, mala Valentina ima proljev. Očajni zovu Snježanu i Tomislava, no oni se ne javljaju…

21.12.2020.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button