Kud puklo da puklo

Kud puklo da puklo 29 epizoda – 2. sezona

Na sučeljavanju Barbara iznevjeri Marka: kada on krene vrijeđati Darija, Barbara se ograđuje, tvrdeći da je Marko primitivac. Marko poludi te si tako minira poziciju. Nakon sučeljavanja, rezultati pokazuju da su Dario i Barbara izjednačeni.

Na dan izbora, tenzije između suprotstavljenih strana sve više rastu. I dok se na biralištu sukobljavaju Barbara i Miranda, Marko lažira glasačke listiće sa svojim imenom te dojavljuje Mati da je na biralištu postavljena bomba. Mate evakuira zatečene birače, a Barbara sumnja u istinitost dojave.

Nakon Mile i Svete, na mjesto događaja stiže i Marko koji tvrdi da je stručnjak za razminiranje. Unatoč Matinoj zabrani, odlazi u Odbor. No, ostali ga slijede te Marko ne uspijeva realizirati svoj plan: Mate i Barbara ga ulove u podmetanju lažnih listića. Mate ga vodi u kućni pritvor, a Katarina poludi na novu spačku svog oca.

Prema izlaznim anketama, Dario i Barbara su izjednačeni. I dok Barbara šalje Slavu da obiđe evakuirane glasače i omogući im da glasuju od kuće, Miranda ništa ne prepušta slučaju: prati Slavu i njegove listiće zamijeni lažnim za Darija.

28.12.2020.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button