I bogati plačuSerije

I bogati plaču 44. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 44

Sadržaj epizode:

Mariana nemirno spava i probudi se. Uriel i Becerra otkriju da su León i Víctor umiješani u nešto, ali još ne znaju u što. Britny i Santiago čekaju u bolnici kako bi doznali vijesti o Mariani.

Soraya se naljuti kada sazna da će Mariana roditi. Becerra se javi Luisu Albertu i javi mu da se dijete rodilo. León kaže Luisu Albertu da se mora vratiti na predsjedničko mjesto koncerna jer Soraya nije najbolje rješenje. Luis Alberto kaže Mariani da mu je Santiago htio sve uzeti, a sad i ženu i dijete.

Mariana šeće parkom s Betitom u kolicima. Soraya ih prati. U trenutku nepažnje, Soraya uzme dijete iz kolica i odnese ga.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button