Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 54

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 54

Felipe smjesti Bernarda u potkrovlje grofičine palače. Líviji lakne jer je njezin otac u blizini. Emília ne može prihvatiti činjenicu da Bernardo nije u njezinoj blizini. Mássimo angažira Pérsija kao fotografa na vjenčanju, unatoč Saloméinom nezadovoljstvu. Bernardo kaže Raulu da mu Allegra veoma nedostaje.

Melissa pokušava zavesti Felipea, a sluškinja Emengarda sve vidi. Emengarda kaže posluzi da su se Melissa i Felipe ljubili u grofovoj sobi. Lívia se uzruja. Melissa odluči ostvariti svoj plan kako bi prisilila Felipea na brak. Pedro sluša Emíliju i Gemu kako razgovaraju o Anitinoj trudnoći. Felipe se opravdava Líviji i izjavljuje joj ljubav.

Melissa zamoli Roberta da Felipeu donese piće s tabletama za spavanje. Lívia kaže Felipeu da je njezina majka živa. Gema zamoli Pedra da se ne ljuti na Roberta, no mladić je odlučan vratiti Anitinu čast. Roberto daje Felipeu piće s tabletom za spavanje. Lívia vidi Melissu kako ulazi u Felipeovu sobu. Melissa spava s Felipeom, a Lívia je uznemirena zbog toga. Emília zamoli Gemu da Bernardu da njezin križić.

Bento i njegovi plaćenici traže Bernarda u šumi. Zilda uhvati Melissu u krevetu s Felipeom. Felipe je iznenađen kad ugleda Melissu u krevetu pokraj sebe i bijesan je zbog lukavštine svoje zaručnice. Lívia pati vjerujući da ju je Felipe prevario. Vitória zahtijeva da se Felipe oženi Melissom. Dorotéia nalazi ljubavno pismo u grofičinoj sobi. Lívia nalazi utjehu u Pedrovu naručju.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button