I bogati plačuSerije

I bogati plaču 43. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 43

Sadržaj epizode:

Mariana se brine jer ne može naći Šugavca. Soraya ga drži u svojoj kući i želi ga se riješiti. Mariana čita pismo Luisa Alberta u kojemu se on oprašta s njom jer putuje u Brazil. Luis Alberto i poduzetnici su se sastali u Brazilu. Mariana ga pokuša nazvati, ali on odbije poziv.

Mariana ima velike glavobolje. Elena i Daniela su s njom. Doktor kaže da bi se mogla razviti preeklampsija. Ana Laura pokaže zaručnički prsten Sofíji i Urielu. On kaže da će se Víctor oženiti njome kako bi je nadzirao. León i Soraya prepiru se u uredu Luisa Alberta. Soraya prijeti Leónu da napusti ured, inače će pozvati zaštitare da ga izbace.

Santiago moli Ramira i Chabelu da odobre njegovu vezu s Britny. Oni pristanu. Mariana se probudi nemirna kad primijeti da se nešto događa s djetetom.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button