Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 99

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 99

Sudac odluči Felipeu dati skrbništvo nad Alexom. Melissa poludi. Livia poziva Alexa da posadi stablo ispred kolibe, a Felipe tješi sina govoreći mu da čim Melissa ozdravi, može odlučiti želi li živjeti s njom. Anita upoznaje Afonsa s Berenice. Primjećuje osjećaje između njih dvoje. Bernardo kaže Vitoriji da završava knjigu. Alberto pita za Emilijino stanje jer nema hrabrosti vidjeti kćer u komi. Emilia se budi iz kome i moli Vitoriju oprost.

Berenice prekida s Afonsom. Livia je sretna što vidi svoju majku zdravu. Emilia priznaje Bernardu da je znala da postoji još jedan nasljednik kada je kupila vinariju “Ventura”, on joj oprašta i prosi je. Vitoria kaže Albertu da se Emilia probudila iz kome i kaže bivšem mužu da će se morati suočiti s Emilijom. Massimo zaprosi Salome. Roberto kaže Berenice da se pridružio “Liječnicima bez granica” i da će neko vrijeme biti odsutan.

Dorotéia shvaća da je Melissa sve više luda i obećava da neće napustiti kćer. Salome bira svoju vjenčanicu, a Massimo joj daruje prekrasan zaručnički prsten. Melissa kaže Felipeu da će Pedro kupiti njegov udio u vinariji ako Felipe ne bude imao novca, ali uz Lívijinu pomoć. Felipe potpisuje sve dokumente otkupa udjela svoje bivše žene, ostavljajući Pedra i Melissu bijesnima. Pedro prevari Alexa i odvede ga u tvrtkin zrakoplov. Felipe traži Alexa i očajan je jer ga nije pronašao u školi. Pedro otima Alexa.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button