I bogati plačuSerije

I bogati plaču 42. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 42

Sadržaj epizode:

Luis Alberto moli Sorayu da glasuje za njega kako bi postao predsjednik koncerna. Soraya ga poljubi, ali on je odgurne. Daniela okrivi Elenu da je snimila video na kojemu su Santiago i Mariana. Luis Alberto kaže majci da se veseli projektu o otvaranju ureda u Brazilu, ali da ne bi volio ostaviti trudnu Marianu samu.

León kaže Eleni da je Soraya dobro rješenje za predsjedničko mjesto u koncernu dok je Luis Alberto u Brazilu. Luis Alberto sazove sastanak s Elenom, Sorayom, Leónom i Urielom kako bi im rekao da će Soraya biti predsjednica koncerna dok je on u Brazilu. Uriel mu kaže da ga je upozorio na Sorayu i Leóna. Mariana uplakano moli Luisa Alberta da ne ide na put. Mariana je zabrinuta jer ne može naći Šugavca. Soraya gleda Šugavca i smišlja kako će ga se riješiti.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Vidi i
Close
Back to top button