I bogati plačuSerije

I bogati plaču 38. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 38

Sadržaj serije:

Bolničar kaže Luisu Albertu, Mariani, Danieli, Leónu, Tamari i Santiagu da je g. Alberto preminuo zbog zastoja srca. Soraya uplakano kaže da je sada ostala sama. Luis Alberto prizna da se nakon mnogo godina konačno slaže s ocem. Neki čovjek inzistira da treba napraviti autopsiju g. Alberta, a León kaže da je bio srčani bolesnik i da je bila spremna da bi mogao umrijeti.

Elena kaže Luisu Albertu da moraju vidjeti što je s oporukom jer mnogi ih oblijeću kao strvinari. León je sam u mrtvačnici i gleda g. Alberta u lijesu. Kaže da će konačno moći uživati u svemu. León je u autu pred kućom Salvatierra i obavještava novinare o smrti g. Alberta. Luis Alberto predbaci Santiagu jer je htio igrati tenis s g. Albertom, a znao je da ima srčane probleme. León kaže Sorayi da se moraju zbližiti s Danielom i Urielom kako bi se mogli boriti protiv Luisa Alberta i Elene.

Dr. Murillo i otac Guilermo slažu se da je nešto čudno u Albertovoj smrti. Elena predloži sinu da otkupi Danieline dionice i izgura je iz koncerna. Bilježnik čita oporuku.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Vidi i
Close
Back to top button