I bogati plačuSerije

I bogati plaču 37. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 37

Sadržaj serije:

Luis Alberto i Mariana obavijeste g. Alberta da će dobiti unuka. Dr. Benítez kaže Leónu da će g. Albertu napraviti rez ispod pazuha kako bi se doimalo da su ga operirali. Dr. Benítez kaže Luis Albertu, Mariani, Danieli i Leónu da je operacija bila uspješna. Víctor nazove Leóna i kaže mu da je Sofía ušla u izbor za reklamu “Río de Ora”.

Soraya uplakana dolazi u ured nakon što je čula da će Luis Alberto i Mariana dobiti dijete. Dr. Benítez preporuči g. Albertu da miruje tjedan dana, a onda će mu život biti kvalitetniji nego prije. G. Alberto se iznenadi kad ugleda Sofíju na naslovnici. Luis Alberto pita Becerru o Matilde, Sandri i Marianinom trovanju.

Becerra odgovori da zasad ništa ne zna. Santiago i g. Alberto se zagrle, a Alberto se onesvijesti i padne na pod. Bolničari kažu Luisu Albertu, Mariani, Santiagu i Danieli da je preminuo.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button