Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 88. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 88

Sadržaj:

Elena zove Gerarda, ali on se ne javlja. Gerardo daje izjavu u policiji i upleće Angelu kao Fuentesovu ubojicu. Carlos kaže Aurori da se želi udaljiti od nje dok ne odluči što osjeća prema njoj. Horacio vodi Elsu na aerodrom.

Ondje se ona sastane s Andrésom kako bi potražili Evu. On vidi da se njih dvoje još uvijek vole. Antonio posjeti Gerarda u pritvoru i kaže mu da će biti uz njega kada suđenje završi. Andrés kaže Elsi da je voli, a ona prizna da i ona voli njega.

Načelnik Chávez zadrži Ángelu u svom uredu. Horacio kaže Héctoru da će živjeti u Méxicu. Elena uhvati Antoniju ispred svoje kuće i zahtijeva da joj oda gdje je Gerardo. Odvjetnica Obregón kaže Lambertu da će braniti Gerarda.

Antonia kaže Eleni da je Gerardo u zatvoru, da je Elena izgubila rat i da će ona i Gerardo biti zajedno kad on izađe na slobodu. Alba kaže zapovjedniku Paredesu da je Verónica tražila lijekove i dala svoju adresu.

Tomy sazna Jaimeovu adresu i on i njegovi ljudi ga potraže. Ubiju Verónicu i odvedu Jaimea. Zapovjednik Paredes, njegovi ljudi, detektiv Castillo, Elsa i Andrés ulaze u kuću Sotomayor i nalaze Verónicu na podu. Ranjenu. Elsa nalazi Evu i njezinu kolijevku i uzima je u naručje.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button