I bogati plačuSerije

I bogati plaču 30. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 30

Sadržaj serije:

Mariana se ne osjeća dobro i onesvijesti se. Mariana zamoli Lizzy da nikomu to ne kaže. Doktorica kaže Guadalupe da ima degenerativnu bolest i da će se to pogoršavati. Mariana razgovara telefonom s Britny i kaže joj da se ne osjeća dobro. Guadalupe pristane biti Diegova djevojka i poljube se. Constanza dođe Luisu Albertu kako bi mu rekla da je propustio fantastičnu večer u kasinu.

On odgovori da je kocka dio njegove mračne prošlosti. Matilde kaže Sorayi da je Mariana sve lošije. Luis Alberto i ulagač potpisuju neke dokumente. Otac Guillermo kaže Britny da Polo treba shvatiti da ona može biti s kime želi. Dr. Murillo napravi Mariani EKG. Soraya kaže Leónu da imaju jasan i privatni plan u koncernu Salvatierra. Britny kaže Polu da je prekinula sa Santiagom. On se razveseli.

Luis Alberto kaže Mariani da je malo slaba, krhka i ponudi joj jelo. Ona odbije. Crkveno vjenčanje počinje. On je čeka kod oltara. Ona ulazi u crkvu i drži g. Alberta pod ruku. Ne uspije doći do oltara nego se sruši.

Emitiranje: 25.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button