MetropolitanciSerije

Metropolitanci 14. Epizoda

Metropolitanci – 14 Epizoda

Sadržaj sapunice:

Barići preko interneta razgovaraju s Brankom koji je u bolnici, a zbog epidemije korone ga ne mogu posjetiti. Petar i Marija u ordinaciji rekonstruiraju događaje sa snimke. Pavić moli Anticu da odustane od razvoda. Sara dovodi Sabinu iz bolnice i kaže joj da je Roko na grupnoj terapiji.

Dok čeka da se Laura spremi za izlazak, Domagoj mora otrpjeti Olgine provokacije i upozorenja što će mu napraviti ako ikada povrijedi Lauru. Zbog spašavanja nutrije, međunarodni fond za zaštitu divljih životinja proglašava Petru počasnom ambasadoricom, na ponos čitave obitelji.

Prethodnu epizodu serije Metropolitanci pogledaj OVDJE.

Radnja serija se događa u polu fiktivnom zagrebačkom naselju Vrtovec, usred pandemije, nakon razornog potresa, pa politika u naselje doseli stanovnike starog centra grada čiji stanovi su razrušeni u potresu. U takvom novonastalom metropolitanskom krugu kuhaju se sukobi, najviše između zubara Petra i vlasnika lokalnog restorana Pavića. Dok Petar želi u naselju mir i usklađenost, Pavić vidi priliku za brzo bogaćenje.

U glavnim su ulogama Rene Bitorajac, Dejan Aćimović, Dijana Vidušin, Linda Begonja, Nataša Janjić, Janko Popović Volarić, Mirela Brekalo, Goran Grgić, Ljubica Jović, Ksenija Marinković, Siniša Popović, Dušan Bućan, Judita Franković, Barbara Nola, Filip Juričić, Franjo Kuhar, Hrvoje Kečkeš, Žarko Savić.

Autor je Dario Vince, koscenarist Saša Podgorelec, redatelj Igor Šeregi, a urednik Mislav Brumec.

Proizvodnja: Ring produkcija

Prva sezona serije ima 14 epizoda, a svaki tjedan prikazivat ćemo po dvije epizode – ponedjeljkom i utorkom.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button