Dvostruki životSerije

Dvostruki život Epizoda 65

Turska serija Dvostruki život Online

Dvostruki život – Epizoda 65

Sadržaj:

Muala ni po koju cijenu ne zeli da se odrekne unuka. Tolga dolazi kod Guzide sav uplakan govoreći i pokazivajući joj video koji dokazuje da se Ojlum udala za Behrama kako bi njega spasila jer je Behram ucjenjivao da će ubiti Tolgu ukoliko se ne uda za njega.

Tolga je očajan i govori Guzide da mora nešto poduzeti. Guzide mu otvara oči i kaze da mirne glave moraju razmisliti i reagovati. Kaze joj da je Behram živ te da trebaju pustiti Ojlum da odluči.

Tolga odlazi k ocu i kaze mu da je on kriv za sve i kaze mu da se Ojlum zrtvovala za njega i da se udala za Behrama kako bi njemu spasila zivot.Ali kada mu otac otvori oči Tolga shvati da on nije kriv.

Tolga razgovara sa Selin. Selin mu kaze da zeli psotati majka, da zeli imati njegovo dijete. I kaze mu da zna da bilo sta da uradi i ima s njim zna da je nece voljeti.

Tarik se nalazi sa Ješim i ponudi joj ponudu da sebi pruze jos jednu priliku i ponovo postanu porodica zbog Ojku ako nista.Ojlum odlazi sa bebom kod majke.Guzide saznaje da ima sina a ne kcerku. Ojlum također saznaje.

Prethodnu epizodu serije Dvostruki život pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Guzide Jenersoj, ugledna sutkinja obiteljskog suda, ima naizgled savršenu obitelj sa suprugom s kojim je u braku 30 godina te s dvoje djece. Međutim, kad istina o njenom suprugu Tariku izađe na vidjelo, njezin svijet se ruši..

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button