I bogati plačuSerije

I bogati plaču 13. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 13

Sadržaj serije:

Luis Alberto sjedi za kockarskim stolom. Mariana odjevena u konobaricu mu prilazi i nudi piće. Mariana se iznenadi kad ugleda kako mu vraćaju motor. Luis Alberto prizna Mariani da od petnaeste godine pati od nesanice te je zato posao kockar.

Becerra pokaže g. Albertu Manuelove slike i kaže da je ovo dokaz da ga je on htio ubiti. G. Alberto zažali jer je udario Luisa Alberta. Soraya se iznenadi kada čuje kako León govori Mariani da je bio u kasinu i izvukao Luisa Alberta odande. León uzme Marianin karton i čita na glas: Mariana Villarreal, otac Pedro Villarreal.

On se sjeti kako je rekao Luisu Albertu da kupi tvornicu koja proizvodi umake, a ta se tvornica zvala “La Nina Bonita”. Mariana i Luis Alberto dolaze do helikoptera kako bi posjetili pogon u Michoacónu. Patricia se poklizne i padne. Helikopter u kojemu su Luis Alberto i Mariana nestane iznad šume. Luis Alberto i Mariana se poljube, nalaze se u nekakvoj kolibi.

Emitiranje: 1.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button