Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 67

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 67

Felipe slučajno pregazi Líviju, a kad joj pomogne, osjećaji izbijaju na površinu i oni se poljube. Melissa dolazi na mjesto nesreće i primjećuje osjećaje između Lívije i Felipea. Emilia je uzrujana kad sazna da je Lívia otišla razgovarati s Vitorijom. Gema očajava zbog Chicova nestanka. Raul i Bernardo su čuli priču o Bela Rosi. Lívia kaže Aniti da je zaljubljena u Felipea.

Melissa kaže Dorotéiji da je primijetila strast u Felipeovim i Lívijinim. Felipe priznaje Afonsu da je zaljubljen u Líviju i brine se za Alexa i Melissu. Alberto kaže Emiliji da je Vitoriji prsten dao njezin ljubavnik. Rosa zahtijeva da Queiroz poništi ugovor koji je Bento sklopio u njezino ime i živciraju je Queirozove šale. Gema kaže Rosi da njezin brak nema budućnost. Raul nalazi Chica u šumi i vodi ga Geminoj kući.

Massimo zamoli Rosu pomoć oko njegovih nećakinja. Queiroz pokazuje da je rasist kad se nađe s Raulom. Vitoria tjera Líviju iz svoje kuće, vjerujući da ona sudjeluje u Emilijinoj osveti. Emilia objašnjava Líviji da je odlučila živjeti u Bela Rosi i da zato nije prodala kuću Vitoriji kao što je obećala. Gema upozorava Queiroza da će se rastati od njega ako opet bude maltretirao Chica. Felipe zove Líviju i dogovara sastanak, Dorotéia čuje dio razgovora i postaje sumnjičava. Felipe vodi Líviju do ruševine stare palače i oni se poljube.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button