Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 66

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 66

Vitoriji jako nedostaje kći. Prvi put nakon mnogo godina Emilia odluči proslaviti svoj rođendan i svi se iznenade jer je uvijek odbijala slaviti taj tužni dan. Bento kritizira Vitorijinu povezanost za svoj dom. Alice se svađa s Rosom zbog njezinih zahtjeva. Melissin izgled smeta Líviji i Aniti. Lívia kupi Emiliji prsten koji je pripadao Vitoriji. Emilia se prisjeti kad joj je majka obećala taj prsten i raznježi se.

Emilia isključuje mobitel i zamoli hotel da je ne ometaju. Vitoria i Luis čekaju da Emilia proda kuću nakon čega slijedi večera, a Emilia slavi rođendan s Lívijom i Anitom. Vitoria je iznenađena sudskim izvršiteljem koji joj daje poziv da napusti kuću na Emilijin zahtjev. Emiliju zabavlja Vitorijin očaj dok je traži, te obavještava oca da Vitoriji čini ono što je ona njoj činila dok je bila djevojčica. Vitoria odlazi u hotel Emiliji po objašnjenje.

Alberto pati prisjećajući se Vitorije. Gemi je neugodno što je u turističkoj agenciji zaposlila Benta, a Queiroz je kritizira. Anita se divi dr. Robertu zbog njegove predanosti pacijentima. Emilia govori Vitoriji da je odlučila živjeti u kući i da je više ne namjerava prodati. Vitoria primjećuje Emilijino zadovoljstvo zbog njezine patnje, ali ne shvaća zašto joj je to učinila.

Iako se smiješi dok maltretira Vitoriju, Emilia pati zbog sjećanja na prošlost i gubi glas. Vitoria se osjeća izdano. Alex i Chico rado se igraju zajedno. Melissa kaže Dorotéiji da primjećuje poglede između Felipea i Lívije. Alex kaže Felipeu da se jako boji da će ga izgubiti. Gema shvaća da je Chico pobjegao od kuće. Vitoria postaje depresivna kod kuće. Lívia shvaća da se nešto loše dogodilo između Vitorije i Emilije i odlučuje otići do Vitorijine kuće.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button