Drugo ime ljubavi

Drugo ime ljubavi 62. epizoda

Lola suočava Nadu sa stvarima koje joj je učinila, a Nada se prisjeća istine – socijalni radnik i Marko su je prevarili, mislila je da daje Maka na privremeno posvajanje.

Igor govori Loli kako ju ne može gledati u Sašinom zagrljaju i želi da ode s njim iz Knežev dola. Lola ne pristaje. Moli Igora da se sabere. Ne smije učiniti ništa što bi ugrozilo šansu da dobiju natrag sina. 

Luka i Saša se zbližavaju tijekom boravka u zatvoru, a, nakon što Ante mijenja iskaz na policiji, Saša i Luka su oslobođeni. Lola otkriva Saši da je Maja lagala. Saša je zaprepašten. 

Maja je u strahu da će Karlo učiniti nešto nažao Anti, a još više ju šokira kazna koju je Karlo priredio za nju. Uzima sve njezine stvari.

Jelena i Bruno proveli su noć zajedno u njegovoj radioni. Ujutro se opet prepuštaju strastima pa Jelena zakasni pokupiti Roka, koji se naljuti na nju.

Valentina pomaže Filipu u gostioni, nakon što je Đurđa uvrijeđeno otišla.

Irena ucjenjuje Karla te na kraju dobiva posao voditeljice odnosa s javnošću obitelji Krpan. Julija je bijesna zbog toga, ali Karlo ju uvjerava da će držati Irenu pod kontrolom.

02.12.2019.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button