Drugo ime ljubavi

Drugo ime ljubavi 111. epizoda

Irena odlazi do Karla koji joj jasno daje do znanja da će dobiti otkaz ako ne prestane s pitanjima o projektu „Otok“.

Nakon što ga je Ksenija napala, Miro se počne kolebati treba li ulagati u Krpanov projekt ili ne? Onda dolazi i Bruno, koji se nakon razgovora sa Sašom također predomislio pa Ksenija zove Luku na potpisivanje ugovora o ulaganju mještana u projekt „Otok“. Karlo od Julije sazna za to i preuzme sve zasluge. Luka je bijesan, konfrontira oca zbog preuzimanja zasluga u vezi potpisivanja ugovora.   

Miro dolazi kod Julije na šah. Nju još uvijek grize savjest zbog Darkove smrti, ali muči ju i strah – ukradena puška kojom je ubila Darka još nije pronađena.

Valentina želi pomiriti Maju i Gorana, no Maja ih zatekne u prisnom razgovoru i napada ih. Valentina uvjerava Maju da je sve krivo shvatila i da ju Goran još uvijek voli. 

Nada govori Loli kako smatra da je Mak u Americi.

Jelena odlazi na večeru s Brunom, Sašom i Lolom i ostavlja Roka Tamari. Ivan načuje da će Saša i Lola večerati u gostioni s Jelenom i Brunom te kuje plan. Kod kuće, Karmela je u šoku kad pronađe skriveni pištolj u ormaru. Konfrontira Ivana koji joj govori da je oružje donio zbog samoobrane. 

25.02.2020.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button