Drugo ime ljubavi

Drugo ime ljubavi 107. epizoda

Karmela se dodatno uznemiri kada shvati da je Lola preuzela identitet Ivanove ljubavnice, preko koje je iscurila njihova tajna.

Usred svega, na vrata Batinića zakuca Lola. Karmela je na rubu da joj kaže istinu, ali ipak odustaje. Karmelu mori sve veća grižnja savjesti. Ivan ju pokušava urazumiti, ali bezuspješno. Ivana posjećuje Karlo, koji zahtijeva od njega da potpiše ugovor kojim se obvezuje na financijsku odgovornost za projekt “Otok“. Karlo je nemilosrdan i ucjenjuje Ivana. Očajni Ivan prisiljen je potpisati ugovor. 

Šokirana i zabrinuta Jelena, pokušava nagovoriti Tamaru da zadrži dijete. 

Goran se razveseli kada shvati da bi Julijine starinske puške mogao prodati za velike novce i tako vratiti dug Crnom. No, Crnome puške nisu dovoljne pa mu Igor daje i posljednji novac koji ima kako bi isplatio dug. Bijesan je na brata zbog njegove nepromišljenosti.

Lola od medicinske sestre saznaje da su stigli krvni nalazi sa sistematskog. Izvan sebe i duboko uvjerena kako će danas pronaći svog sina, Lola govori Saši da će mu uskoro reći nešto što će zauvijek promijeniti njihove živote. Saša je zbunjen i posumnja da je Ana/Lola trudna. 

Krpani otkrivaju da im je netko provalio u podrum.

19.02.2020.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button