Divlje srceSerije

Divlje srce 24. Epizoda

Divlje srce – Epizoda 24

Sadržaj serije:

Ta njegova odluka jako će zbuniti Sojsalane i pritom potaknuti Serhana da posije sjeme novog plana. Kad Rujin otac Metin izađe iz zatvora, to će za Serhana biti dodatni izvor napetosti. Kako će se Serhan, koji se nalazi između dviju vatri, izvući iz te situacije? Metin nakon izlaska iz zatvora prvo odlazi k svojoj kćeri Ruji i bivšoj supruzi Šebnem. Ono što je Šebnem predbacivala Ruji zbog njega Metina potpuno izbacuje iz takta.

Kad pokuša sa Šebnem razgovarati o prošlosti, ona će naći način da ga dovede u još težu situaciju. Nakon što sazna istinu o svom ocu, Ruja utočište pronalazi kod Asi. Nakon večeri provedene s Rujom, Asi je bolje razumije. Shvaća da je Jaman Rujin jedini spas i čini potez koji će jako razljutiti Alaza.

Emitiranje: 5.7.2024.

Prethodnu epizodu serije Divlje srce pogledajte OVDJE.

Emotivna serija, koja je osvojila srca publike, uskoro započinje s emitiranjem na na Novoj TV.

Dramsku hit seriju “Divlje srce” koja se emitira u više od 40 zemalja uskoro ćete moći gledati i na vašim malim ekranima. U njoj ćemo pratiti Jamana kojeg tumači Halit Özgür Sari, hrvatskoj publici poznat kao Kadir, najstariji brat iz dramske serije “Snaga obitelji”.

“Divlje srce” prati nevjerojatno putovanje Alija, koji je otet kao dječak i završio je radeći za bandu koja ga je otela. Nakon godina proživljenih teškoća, Ali se preimenuje u Jaman i bježi svojim otmičarima kako bi zajedno sa svoja tri prijatelja izgradio novi, bolji život. Ovoj družini nije lako, ali marljivo rade i uspijevaju ostaviti mračnu prošlost iza sebe.

Stvari se zakompliciraju kada Jaman upozna Ruju, lijepu djevojku iz bogatog dijela grada. Njezin se dečko umalo predozirao i na Jamanu je da ga spasi. Odvodi Rujina dečka njegovoj majci liječnici. Kasnije, nakon što je dečko pretukao Jamanovog najboljeg prijatelja, u znak odmazde jer je njegovoj majci otkrio njegov problem s drogom, Jaman odlazi u njegov dom kako bi se osvetio. Tada Jaman shvaća da je Rujin dečko njegov brat, a on je zapravo Ali Sojsalan, dječak koji je otet prije 15 godina.

Uhvaćen između obitelji koju je stvorio i obitelji koja mu je ukradena, put pred njim je neizvjestan. Je li on Jaman ili Ali? Kroz sve to, Jaman nekako uspijeva održati svoju dušu čistom i nikada ne podlegne tami koja ga okružuje.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button