Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 62. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 62

Sadržaj:

Estela kaže inspektorici Nataliji da misli da je Armando ubio Irene. Kada Natalia ispituje Angelu, ona glumata i rasplače se. Armando govori Nataliji da ne može odati gdje je bio na dan ubojstva. Angela mu govori da su bili zajedno cijeli dan i noć.

Natalia kaže policajcu Ramosu da ne smije odati kako je oružje kojim je počinjeno ubojstvo pijuk. Ali netko već to zna. Na bdjenju, Guillermina, otac Reynaldo, Lamberto, Silvia, Antonia, Armando, Andrés i drugi izražavaju sućut Esteli. Angela kaže pred Renzom da je Irenina smrt koristila njoj i Armandu.

Angela ima hrabrosti otići na bdjenje, pokušava zagrliti Estelu, ali ona je odbije. Na bdjenju Andrés kaže Elsi da je otkrio neke stvari na Santa Ramoni, ali da sad nije trenutak za razgovor. Natalia ispituje Héctora u svome uredu.

On objašnjava da mu je pukla guma, a nije mogao nikoga nazvati. Morao je čekati do večeri kad mu je pomogao neki čovjek. Ona mu kaže da nema alibi i otvoreno ga pita je li on ubio Irene.

Horacio konačno uspije nagovoriti Elsu da mu kaže zašto je tako tužna. Zbog Irenine smrti. Kad Bruno kaže Guillermini da je oružje kojim je počinjeno ubojstvo bio pijuk, Guillermina se sjeti da je vidjela jedan u Armandovoj vikendici.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button