I bogati plačuSerije

I bogati plaču 33. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 33

Sadržaj serije:

Dr. Stramessi daje upute dr. Murillu da Mariani da lijek. Medicinska sestra joj ga ubrizga, a ona oživi. Dr. Stramessi kaže Luisu Albertu da kad je vidio Marianinu kliničku sliku, shvatio je da je riječ o trovanju. Soraya ide na terasu s Marianinom vjenčanicom u rukama.

Baci je u vatru. Soraya u tišini ulazi u Marianinu sobu i stavi joj jastuk na lice. Dr. Murillo i sestra ulaze u sobu, a Soraya se skrije. León kaže Víctoru da je “Río de Oro” njegova tvrtka i da je on samo fiktivni vlasnik. Luis Alberto kaže g. Albertu da i dalje razmišlja o Marianinu trovanju.

Matilde se uznemiri i plitica joj ispadne iz ruku. Matilde izlazi iz dućana i sretne Sorayu u autu. Soraya joj zapovjedi da uđe u auto.

Emitiranje: 25.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button