I bogati plačuSerije

I bogati plaču 32. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 32

Sadržaj serije:

Soraya odjene Marianinu vjenčanicu, a onda je podere. Matilde joj uplašeno kaže da će reći g. Albertu da je dala neke kapi Mariani. Soraya joj odgovori da ako mu prizna istinu, otpustit će je i optužiti za pomaganje. Britny ugleda Santiaga i Tamaru. Soraya kaže Luis Albertu da će mu pomoći.

Hematolozi se sastanu. Među njima su dr. Stramessi i dr. Murillo. Luis Alberto gleda Marianu kroz prozor. Neka medicinska sestra brzo juri prema Mariani s uređajem za elektrošok. Otac Guillermo se sjeti kako je Rafael došao na ispovijed. Tada je priznao vezu iz koje se rodila Mariana.

Rafael zamoli da Soraya nikad ne sazna da je Mariana njegova kći. Dr. Stramessi zaključi da Mariana ima sindrom Bregat Trouseand. Medicinska sestra daje Mariani lijek. Svi očekuju vijesti o njoj. Luis Alberto je primi za ruku.

Emitiranje: 25.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button