I bogati plačuSerije

I bogati plaču 31. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 31

Sadržaj serije:

Na crkvenom vjenčanju Luis Alberto čeka Marianu kod oltara, ona ulazi pod ruku s g. Albertom, ali sruši se prije dolaska do oltara. Liječnica i bolničari idu u intenzivnu skrb i voze Marianu na kolicima. Luis Alberto je želi vidjeti, ali ona je izgubila svijest. On je gleda izdaleka.

Bolničarka da Marianinu vjenčanicu Eleni, a ona je baci na kauč. Luis Alberto spava u čekaonici i sanja ružan san o dječaku na jahti g. Alberta. León kaže Sorayi da ga ne podcjenjuje i da zna da je ona trovala Marianu. Luis Alberto sjedi pred Djevičinom slikom u bolničkoj kapeli.

Dr. Murillo kaže g. Albertu da je Mariana slaba i da nisu otkrili što joj je. León kaže Víctoru da moraju početi sa svojim poslom jer će se uskoro Luis Alberto opet propiti i početi kockati. G. Alberto kaže Leónu da traži hematologa za Marianu. Tamara prilazi Santiagu i poljubi ga. Soraya obuče Marianinu vjenčanicu.

Emitiranje: 25.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button