Ambasadorova kći

Ambasadorova kći epizoda 4

Gediz, kojeg su već ostavili u drugom životu, suočava sa stvarnošću otkrivenom u svom srcu, Menekše ne može smisliti ni pomisao da su dvoje zaljubljenih zajedno u tuđini, te mijenja svoju igru.

Sandžar se budi iz sna, i kako bi ugasio vatru ljubavi u svom srcu, povrjeđuje i sebe i Nare. Ep je zapravo sad izdahnuo. Sandzar uradi nesto zbog cega ce se kajati. Nare shvata o cemu je rijec te na Sandzarove rijeci da ce se on brinuti o njoj i da ce joj iznajmiti kucu, Nare mu kaze da se on brine o svojoj zeni.

Nare kaze Gedizu da je oduvijek mastala da ima porodicu, da ima nekoga na koga ce se osloniti. Gediz kaze Nare da je poludio jer zeli svesti racune sa Sandzarom. Sandzar i Gediz se suocavaju i Sandzar kaze Gedizu zar je toliko povjerovao da ce prekrsiti i zakletvu, Gediz kaze da jeste, da ukoliko i on, Sandzar voli i osjeca ljubav onda ce ga shvatiti.

Nare gleda u njih dvojicu.Saznavši da je Sandžar otišao kući sa Menekše, Nare briše mit sa maslinovog drveta, koje je svojevremeno poslužilo kao knjiga vjenčanih. Ubuduće Sandžareva Nare ne postoji, postoji samo Nare.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button