Ambasadorova kći

Ambasadorova kći epizoda 5

Sandzar govori Nare da je poput zemljotresa. Da ne pita zemljotres kada ce se desiti, vec cim naidje zemljotres ti se treses, raspadas, drhtis. Nare kaze da se davno srusila na zemlju koja joj se izmakla ispod nogu.

Sadzarova sestra kaze kako se Sandzar odrekao sopstvenog kuma zbog Nare te kaze Sandzarovoj zeni da se Sandzar uopste nece ustrucavati da se razvede od nje. Ona prati Sandzara i Nare i ugleda ih dok je Nare govorila Sandzaru da ima prijedlog za njega te mu pruzila ruku koju je on rada srca prihvatio.

Nare odlazi od Gediza koji joj kaze ili neka ostane pored njega da se bore zajedno ili neka se udalji. Nare odlazi od njega.Da li se partnerstvo Sandžara i Gediza završava?

Izgovorivši svom kumu “Ni ja na tvoju sahranu, ni ti na moju sahranu”, Sandžar Gediza smatra mrtvim, pa će poslije ambasadorove kćeri, u svom srcu iskopati raku i za kuma, i u njenim dubinama pokopati svoju bol.

Gediz će se raspasti na komade, kad se suoči sa stvarnošću. Nema više Sandžara Efe, njegovog kuma, sudbinskog saputnika, saučesnika, i Gediz to ne može podnijeti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button