Ako me ostavišSerije

Ako me ostaviš 70. epizoda

Ako me ostaviš (Si nos dejan) – 70 Epizoda

Sadržaj sapunice:

Julieta se iznenadi kad Sergio kaže da mu je dojadila i da želi prekid veze. Marabunda izaziva Chola i oni se potuku. Gonzalo kaže Loreni da joj je zahvalan jer je vjerovala u njega. Martín kaže Aliciji da će nakon Sofijine nastave njih troje zajedno ručati. Miranda ide s Yuri do računala kako bi napisala tužbu. Eva kaže Aliciji da se mora vratiti Sergiju i obnoviti obitelj. Ona kaže da bi radije umrla nego se vratila Sergiju.

Alicia kaže Evi da će se boriti za svoja prava, za sve što joj pripada, a pogotovo za skrbništvo nad Mirandom. Gonzalo dolazi u hotel kako bi se ispričao Aliciji. Zamoli je da njezina majčinska ljubav nadjača njezino razočaranje u njega. Fedora pita Marcelu je li našla ogrlicu koju je spremila u sobi. Marcela se sjeti da je vidjela gđu Evu kako ide u njezinu sobu. Yuri kaže Moisésu da pristaje na udaju za njega, ali on mora izvući Chola iz zatvora. Mabe i Martín putuju u Tamaulipas kako bi pratili trag Simónovog ubojice.

Gonzalo vodi Aliciju u školu kulinarstva i upozna je sa chefom Laureanom. Moisés kaže Cholu da je uspio srediti da ga što prije premjeste u drugi zatvor jer je u ovome ugrožen. Cholo odgovori da je iznenađen da ga nisu zaboravili. Moisés kaže ga nije zaboravio jer svaki put kad razgovara sa zaručnicom, spomenu i njega. Kaže mu da se veseli jer se bliži dan vjenčanja s Yuri. Cholo se nakon tih riječi zamisli.

26.9.2022.

Prethodnu epizodu serije Ako me ostaviš pogledaj OVDJE

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button