SerijeZlatni kavez

Zlatni kavez 2. Epizoda

Turska serija Zlatni kavez Online

Zlatni kavez – Epizoda 2

Sadržaj:

Posto je Halis naredio Feritu da se ozeni kako bi spasio njihov ugled, Suna se sprema jer je kako ona misli zet došao po nju. Ferit sa svojom porodicom dolazi da isprosi Kazimovu kćerku. Kazim je sretan jer ce se napokon uvaliti među bogataše. Suna je uzbuđena jer će uskoro vidjeti Ferita dok Sejran nije ni svjesna šta je čeka.

Nakon sto se Suna osramotila pred Feritovom rodbinom, Ferit ugledavši Sejran iza vrata predloži da zaprose nju umjesto Sune što i učine. Sejran je u šoku. Sejran misli na sestru i nikako ne želi da se uda. Govori majki da je niko ne moze natjerati da se uda.

Tada joj ulazi otac sav bijesna te je odvuče u podrum govoreći joj da šuti i da će se udati jer on tako želi. Esme je još uvijek u šoku, duša je boli za kćerkom a nista ne moze da uradi. Sejran je pored svoje sestre i govori joj kako se ne zeli udati i da ce pobjeci tog dana.

Suna, koja se pomirila sa sudbinom govori sestri kako je prelijepa mladenka. Sejran oblači vjenčanicu i odlazi na vjenčanje. Svi su zadivljeni njenom ljepotom. Sejran ulazi u spavacu sobu sa Feritom plačući. Suna je uplakana pored prozora ostala posmatrati sestrinu udaju.

Emitiranje: 30.5.2023.

Prethodnu epizodu serije Zlatni kavez pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button