EurosongGlazba
U trendu

TKO SU URAGANKE!?

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević

Uraganke (grupu Hurricane) čine Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević.

2020. godine pobijedile su na Beoviziji s pjesmom „Hasta la vista“, no pošto se Eurosong 2020. godine nije održao, zbog pandemije Covid-19, 2021. godine nastupile su na Eurosongu predstavljajući Srbiju s pjesmom „Loco Loco“.

Atraktivne Srpkinje energičnim nastupom na Eurosongu oduševile su mnoge, a njihov video je u samo devet sati pregledalo više od milijun ljudi. Uraganke čine Sanja Vučić, Ivana Nikolić te Ksenija Knežević, a postoje od 2017. godine.

Sanja Vučić

Sanja Vučić srpska je pjevačica. U početku prepoznata kao glavna vokalistica srpskog crossover benda ZAA, postala je najpoznatija po predstavljanju Srbije na Eurosongu 2016. s pjesmom “Zbogom”, a od 2017. jedna je od članica R&B djevojačke grupe Hurricane.

Ivana Nikolić

Ivana Nikolić se bavila plesom i bila višestruka državna prvakinja u plesu te je završila ekonomski fakultet prije nego što je postala članica grupe Hurricane. Zanimljivo je i da je grupa Hurricane, čija je ona članica, nastala, kako su pisali srpski mediji, zahvaljujući srpskom biznismenu Zoranu Milinkoviću koji živi na Karibima. On je 2017. dobio ideju o stvaranju ženske grupe koja će snimati pjesme namijenjene stranom tržištu. Ivana Nikolić je u fokus javnosti došla 2019. godine kada je objavila fotografiju s glumcemJohnnyjem Deppom koji je tada boravio u Beogradu.

Ksenija Knežević

Ksenijin otac je popularni crnogorski pjevač Knez. Ksenija Knežević kćer je srpskog pjevača Nenada Kneževića, a prvi put je na Beoviziji nastupila kao sedamnaestogodišnjakinja 2013. godine s prijateljicama Anđelom Vujović i Danom Gašić, ali nisu uspjele postići neki zapažen uspjeh. Prije nego se pridružila uragankama bila je u bendu Sevdah Baby.

Pogledajte nastup uraganki u finalu Eurosonga s pjesmom “Loco – Loco”:

Photo by: HRT

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button