CrtićiFilmoviKids

Pčelica Maja 3: Zlatno jaje (2021)

PČELICA MAJA 3: ZLATNO JAJE (2021)

IZVORNO IME: Maya the Bee 3: The Golden Orb
TRAJANJE FILMA: 88 min
REDATELJ: Noel Cleary
ŽANR: animirani
GLAS HR: Sandra Hrenar, Hrvoje Perc, Fabijan Pavao Medvešek, Daniel Dizdar, Ronald Žlabur, Dražen Bratulić

GLAS: Coco Jack Gillies, Benson Jack Anthony, Jimmy James Eaton, Tess Meyer, Noel Cleary, Justine Clarke, Cam Ralph, Shane Dundas, David Collins, Tom Cossettini, Frances Berry, Callan Colley, Darren Sabadina, Jordan Rainford, Christian Charisiou, Tin Pang, Evie Gillies, Sam Haft

SCENARIST: Adrian Bickenbach, Fin Edquist, Noel Cleary, Tess Meyer, Adam Rainford

PRODUCENT: Benjamin Ey, Pip Francis, Martin Krieger, Tracy Lenon, Liam O’Kane, Shana-May Palmer II, Carmen Perez-Marsa Roca, Barbara Stephen

GODINA: 2021
DRŽAVA: Njemačka
POČETAK PRIKAZIVANJA: 06.01.2022

SADRŽAJ “PČELICA MAJA 3: ZLATNO JAJE”:

Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila, a nova avantura klasični je film ceste u kojem Maja i njezin najbolji prijatelj Pavo napuštaju Livadu makova.

Kraljica je naime strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona naravno ne može odoljeti pomoći još jednoj bubi u nevolji! Ali kad se “jaje” izlegne, Maja i Pavo se suoče licem u lice sa dosad najvećom odgovornošću – prekrasnom, ljupkom malom princezom.

Nova leteća avantura je na pomolu, a u glavnoj su ulozi radoznala pčelica Maja i njen najbolji prijatelj Pavo! Uzbuđenje i sreća zbog dolaska proljeća ubrzo će splasnuti kada Maja čuje kako Kraljica ima namjeru rastaviti je od njena najboljeg prijatelja. Uvjerena kako moraju poduzeti nešto posebno ne bi li ostali zajedno, znatiželjna pčelica i Pavo dobiju svoju priliku kada pristanu brinuti o zlatnom jajetu u kojem se nalazi mravlja princeza. Uz sve napore koje ulažu u brigu o njoj, ubrzo će se pronaći u epskoj borbi kukaca koja će ih odvesti u nove, strane svjetove i njihovo prijateljstvo staviti na kušnju.

Pčelica Maja tema je romana, stripa, animirane televizijske serije, opere, bojanke, pjesama, filmova i mnogih drugih kreativnih i umjetničkih djela koji su svoju inspiraciju pronašli u liku dobroćudne, zaigrane pčelice koja uvijek traži najbolje u drugima.

Priču je napisao i objavio Waldemar Bonsels još 1912. godine, a zanimljivo je kako je bila najčitanije djelo za vrijeme Prvog svjetskog rata, služeći kao svojevrstan bijeg od okrutne stvarnosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Back to top button