Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 90. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 90

Sadržaj:

Antonia se budi nakon operacije i dobro je. Policija uhićuje Elenu u Gerardovu stanu. Ona tvrdi da je bila s Gerardom, ali oni znaju da je on u zatvoru i shvaćaju da ona nije pri zdravoj pameti.

Natalia i policajci ulaze u ured kako bi uhitili Armanda, ali on nije ondje. Elsa kaže Andrésu da im je Horacio oslobodio put kako bi osnovali obitelj. Natalia kaže policajcima da zamole sve medije da objave Armandovu fotografiju.

On se prijavio u motelu na putu prema sjevernoj granici. Gost motela vidi objavu na televiziji i nazove policiju da prijavi Armanda. Barros kaže Esteli da Elena neće otići u zatvor, već u psihijatrijsku bolnicu.

Policija ulazi u Armandovu sobu, ali on je upravo pobjegao kroz prozor. Pištoljem je prisilio čovjeka da ga odveze u svom autu.

Završio je u pustinji, u svome bunilu vidi sve ljude koje je povrijedio. Estela i Héctor dobiju Elenino dijete i postaju njezini skrbnici. Antonia rađa zdravu djevojčicu…

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button