Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 89. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 89

Sadržaj:

Veronicu vode u bolnicu s prostrijelnom ranom u trbuhu. Ona kaže Elsi i Andrésu da nije htjela pobjeći i da je uvijek voljela Evu svim srcem i izdahne. Kad Ponce kaže Armandu da je Ángela u zatvoru, Armando mu kaže kako ne želi da je brani jer je to izgubljeni slučaj.

Barbie zastrašuje Angelu i šiša je dok spava u ćeliji. Elena čeka da Antonia napusti kuću i pregazi je dok on prelazi ulicu. Silvijini susjedi kažu da ju je Elena namjerno pregazila. Elena poslije sjedi u Gerardovom stanu i gleda televiziju.

Armando kaže Ángeli da je Ponce ne može braniti. Ona mu kaže da je zatvorena zbog njega jer ju je zamolio da bude s Fuentesom. Armando joj samo zahvali i ode. Liječnik operira Antoniju i kaže da će se ona i njezino dijete bez problema oporaviti.

Ángela uspije razgovarati s policajcem i kaže da je Armando ubio Irene. Horacio kaže Elsi da će otići u México kako bi njoj i Andrésu oslobodio put da osnuju obitelj s Evitom.

Estela mora reći policiji gdje je Elena. Dva policajca dolaze u Ángelinu kuću s nalogom za pretragu i nalaze krvavi kaput koji je Armando nosio kad je ubio Irene.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button