Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 71. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 71

Sadržaj:

Nora kaže Elsi da je Guillermina njezina majka i da je Armando njezin otac, te da su polusestre. Ispred Guillerminine kuće, Natalia govori Nori da je Guillermina mrtva. Kažu da se navodno ubila jer oko trupla ima tableta za spavanje i alkohola.

Otac Reynaldo zove Andrésa da mu kaže kako su Sotomayori pristali da Elsa i on upoznaju Evu. Nora toliko plače da ju Estela pita zašto je zapravo ovdje, a ona kaže da je Guillermina bila njezina majka. Andrés kaže Elsi da su dobili dopuštenje da upoznaju Elsu.

Horacio kaže Elsi da se slaže da ona i Andrés otputuju u Guadalajaru. Andrés kaže Antoniji da ne želi da Elsa sazna da je on naslijedio novac. Nakon odlaska na ples Renzo vozi Elenu njezinoj kući i ona ga ljubi. Lamberto priprema auto da Andrés i Elsa odu u Jalisco.

Elena napravi izgred na ulici kad ugleda Gerarda i Antoniju zajedno. Carlos nosi Héctoru nekoliko kutija cigareta kako bi se sprijateljio sa zatvorenicima. Učitelji kažu učenicima da je ravnateljica umrla, ali ne govore pojedinosti.

Estela prati Noru u policiju kako bi preuzela Guillerminino truplo. Horacio ide s Andrésom i Elsom do auta kako bi ih ispratio na put.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button