MetropolitanciSerije

Metropolitanci 9. Epizoda

Metropolitanci – 9 Epizoda

Sadržaj sapunice:

Tadija je osluškujući Vrtovčane pronašao Petrovu slabu točku – zajednički rad u ordinaciji s bivšom ljubavi Dunjom. Petar pokušava uvjeriti Eleonoru da čajanke ne bi trebale potaknuti rat između žena i muškaraca, ali dobije lekciju iz feminizma i suočenje s vlastitim nedosljednostima.

Suzy glumi da ima koronu i izbjegava masirati mušterije, a dok bistre vlastitu budućnost, ona i Anela ustanovljavaju da je ne vide u salonu za masažu. Nakon slučajnog susreta, Karla i Sara se ipak sprijateljuju pa uz Petru i Vida oforme tim koji će Sarin influenserski profil spasiti od pada popularnosti nakon preseljenja u Vrtovec – tako što će u njega uvesti vrtovečku stvarnost.

Prethodnu epizodu serije Metropolitanci pogledaj OVDJE.

Radnja serija se događa u polu fiktivnom zagrebačkom naselju Vrtovec, usred pandemije, nakon razornog potresa, pa politika u naselje doseli stanovnike starog centra grada čiji stanovi su razrušeni u potresu. U takvom novonastalom metropolitanskom krugu kuhaju se sukobi, najviše između zubara Petra i vlasnika lokalnog restorana Pavića. Dok Petar želi u naselju mir i usklađenost, Pavić vidi priliku za brzo bogaćenje.

U glavnim su ulogama Rene Bitorajac, Dejan Aćimović, Dijana Vidušin, Linda Begonja, Nataša Janjić, Janko Popović Volarić, Mirela Brekalo, Goran Grgić, Ljubica Jović, Ksenija Marinković, Siniša Popović, Dušan Bućan, Judita Franković, Barbara Nola, Filip Juričić, Franjo Kuhar, Hrvoje Kečkeš, Žarko Savić.

Autor je Dario Vince, koscenarist Saša Podgorelec, redatelj Igor Šeregi, a urednik Mislav Brumec.

Proizvodnja: Ring produkcija

Prva sezona serije ima 14 epizoda, a svaki tjedan prikazivat ćemo po dvije epizode – ponedjeljkom i utorkom.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button