I bogati plačuSerije

I bogati plaču 21. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 21

Sadržaj serije:

Mariana, Coco, Patricia i Diego se iznenade kad ugledaju na mobitelu da Soraya na društvenim mrežama objavljuje zaruke s Luisom Albertom. Mariana kaže Britny da će se Luis Alberto oženiti Sorayom jer je ojađen i da bi on najradije njoj dao zaručnički prsten.

G. Alberto moli Luisa Alberta da se ne oženi Sorayom jer je ne voli. Britny i Santiago se dogovore da će se naći. Zagrle se i poljube. León čestita Luisu Albertu na zarukama sa Sorayom.

G. Alberto kaže Danieli da mu je srce loše. Sandra dolazi u koncern i želi razgovarati s Luisom Albertom Salvatierrom, ali Fernando je ne pušta u tvrtku jer mu je tako zapovjedio León. Sandra prilazi Mariani na ulici i kaže da joj je lagala. Luis Alberto nije čovjek koji je prevario njezinog oca.

Emitiranje: 11.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button