KumoviSerije

Nova serija – Kumovi

Nova Hrvatska serija "Kumovi"

Odlazi “Dar Mar”. Dolaze “Kumovi”. Glavne uloge igraju dobro nam poznata lica. Tri obitelji povezane kumstvom i interesom, sukobi u utrci za novcem i odlučivanje o sudbini mjesta. Sve nas to očekuje u televizijskom mjestu Zaglave.

Na Novoj TV uskoro će se emitirati finale serije Dar Mar, nakon koje stižu Kumovi. Nova uzbudljiva dramska serija s jakim glumačkim imenima, ali i novim licima koja će oduševiti svojim talentom. Riječ je o seriji ‘Kumovi’ čiju napetu i uzbudljivu radnju kao glavni pisac sa svojim timom scenarista kreira Dean Matas, a kreativni producent serije je Josip Žuvan. Glavna okosnica ove dramsko-humoristične serije su obitelj i ljubav. Kumovi nas dovode u mjesto Zaglave, podijeljeno na dva suprotstavljena tabora. S jedne strane, tu su novopečeni bogataši i gastarbajteri. S druge strane vlastodršci i starosjedioci, a u sredini kriminalna gospoda iz velegrada. Boreći se za svoje snove, a neki i za golu egzistenciju, stavljat će na kocku ono najvrijednije što imaju.

Oni su obitelj, rivali, sumještani i kumovi. Tri obitelji – Gotovac, Macan i Akrap – povezane kumstvom i interesom. Sukobit će se u utrci za novcem i odlučivati o sudbini mjesta.

Boreći se za svoje snove, a neki i za golu egzistenciju, stavljat će na kocku ono najvrjednije što imaju. Kad kumovi doznaju da su i braća, njihovo neprijateljstvo se još više rasplamsava, a počinje i natjecanje za očevu ostavštinu. Tek kada stave osobne razmirice na stranu, pomire djecu, poravnaju dugove, prebole izgubljene ljubavi i kada budu zajedno i složno kao braća radili u interesu svih, a ne svom osobnom, dobit će ono što najviše trebaju – obitelj i ljubav.

Likovi nove serije brzo će vam se uvući pod kožu. A kako kažu sami glumci u njima ćete prepoznati i ljude iz svoje okoline. U glavnim ulogama su već dobro poznata nam lica kao što su Momčilo OtaševićMilan ŠtrljićVedran MlikotaEcija Ojdanić i Stojan Matavulj, a jednu od glavnih rola ima i mlada splitska glumica Ana Uršula Najev, kojoj će ovo biti prvi put da glumi u velikom televizijskom projektu. Iako iza sebe ove glumačke legende imaju nebrojeno uloga u kazalištu, na filmu i serijama ipak priznaju kako ovakve televizijske uloge još nisu igrali.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button