I bogati plačuSerije

I bogati plaču 34. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 34

Sadržaj serije:

Soraya i Matilde su pokraj kontejnera za smeće. Nakon što je ubila Matilde, Soraya ulazi u auto i odveze se. Ne zna da je netko vidio broj njezinih registarskih pločica.

Danieli je čudno da je Matilde tako iznenada otišla iz kuće. Na groblju, Soraya stoji uz Rafaelov grob. Sofía predbaci Sorayi jer izlazi s Urielom. Daniela pokaže g. Albertu bočicu koju je našla skrivenu u ladici u Matildinoj kući. Elena kaže Leónu kako želi da njihova veza bude službena, inače će ona otići i više je neće vidjeti.

Tamara zamoli Santiaga novu priliku kako bi mu pokazala da se promijenila. Daniela kaže Mariani da je Matilde morala hitno otići u svoje selo jer joj se majka razboljela. Dr. Stramessi kaže Danieli da je u bočici vrlo moćan otrov. Soraya uzima pištolj iz torbe i gleda prema Mariani.

Emitiranje: 25.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button