FilmoviFilmovi 2021Traileri

Južni Vjetar: Ubrzanje (2021)

Južni Vjetar 2

IZVORNI NAZIV: Južni vetar: Ubrzanje

GODINA: 2021.

REDATELJ: Miloš Avramović

ŽANR: akcija, krimi, triler

ULOGE: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljkovi

TRAJANJE FILMA: 127 min

POČETAK PRIKAZIVANJA: 11.11.2021

SADRŽAJ:

U želji da proširi i ozakoni posao, nezakonito stečeni novac Maraš ulaže u legalne poslove. Tražeći povoljnu priliku, sa svojim vjernim Baćom odlazi u istočnu Srbiju. Tamo saznaje vijesti zbog kojih će biti prisiljen promijeniti planove i vratiti se na ulicu. Život na kocki, igranje po pravilima međunarodnih narko-kartela i brojne spektakularne akcijske scene – to su samo neki detalji onoga što nas čeka u Ubrzanju.

Južni Vjetar: Ubrzanje HIT u Hrvatskoj

Veliki regionalni kino hit ‘Južni vjetar: Ubrzanje’ u distribuciji Blitz filma je u svega par dana od velike zagrebačke premijere oborio apsolutno sve rekorde i s 46.263 gledatelja u prvom vikendu prikazivanja ostvario najbolje otvaranje domaćeg i regionalnog filma svih vremena u Hrvatskoj.

Za usporedbu, ovaj film je u Hrvatskoj već prvog vikenda distribucije pogledalo 895% više ljudi nego prvi film u vikendu otvaranja, s nevjerojatnih 1084% više zarade na kino blagajnama.

Općenito je rekord otvaranja do sada u Hrvatskoj držao veliki domaći hit ‘Svećenikova djeca’ iz 2013. godine s 33.759 gledatelja, koji je sada ‘Južni vjetar: Ubrzanje’ prešao za više od 12.500 gledatelja.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button