I bogati plačuSerije

I bogati plaču 7. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 7

Sadržaj serije:

Soraya pokaže Luisu Albertu dokaz o svojoj trudnoći. Daniela kaže G. Albertu da je DNK pretraga pokazala da on i Mariana nisu u rodu. Elena je uzbuđena i zagrli Sorayu jer je trudna.

Luis Alberto predbaci Osvaldu jer je rekao Becerri da je on postavio bombu pod auto g. Alberta. Mariana upozna Santiaga i Britny. Luis Alberto i Mariana pokušavaju uloviti psa lutalicu koji se brzo skrio u podrumu. Gurnu vrata i ona se naglo zatvore te oni ostanu unutra.

G. Alberto kaže Danieli da je zahvaljujući Mariani preživio eksploziju bombe. Ona se uplaši. Santiago kaže g. Albertu da želi priliku u njegovoj tvrtki, ali da bi htio početi odozdo, kao radnik. Carlos i Emilio imaju razumijevanja prema Santiagu koji pokazuje da je očito neiskusan za strojem.

Emitiranje: 24.10.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button