I bogati plačuSerije

I bogati plaču 6. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 6

Sadržaj serije:

Luis Alberto poljubi Marianu, a ona ga pljusne. Osvaldo kaže Becerri da je Luis Alberto okorjeli kockar i da svake večeri kocka i opija se. Britny kaže Polu da se zasad ne želi udati nego raditi. Becerra ulazi u tajni kasino “Gran Perla” (Veliki biser) s kutijom šibica u ruci.

Osvaldo kaže Leónu da je Becerra siguran da su šibice Luisove Albertove. Osvaldo je siguran da će Becerra okriviti Luisa Alberta za atentat na g. Alberta. Daniela ponudi Mariani novac kako bi otišla što dalje iz kuće Salvatierra. Mariana se prisjeća da je kao djevojčica živjela u kući svojih roditelja u Toluci.

Mariana je tada bila u hodniku roditeljske kuće. Otac Pedro joj je dao privjesak koji je čuvao nakon smrti njezine majke. Mariana je u zalagaonici i želi ga založiti. Soraya kaže Luisu Albertu da je trudna i da će roditi njegovo dijete.

Emitiranje: 21.10.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button